Global Clean ServiceGlobal Clean Service

Bemutatkozás

A Global Clean Service jelenlegi formájában, 2005 elejétől működik, fő profilja a takarítás és tisztítástechnika és az ehhez kapcsolódó takarítóeszközök és gépek forgalmazása, teljes körű szerviz szolgáltatás.

Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, korábbi tevékenységük alapján szakmai körökben is jó hírnevet szereztek.

Mint nevünkben is jelezzük, igyekszünk partnereink részére minden területen megfelelő termékeket és teljeskörű szolgáltatást nyújtani.

Cégünk Szolgáltatásai

 • Takarító eszközök forgalmazása
 • Gépek, alkatrészek és tartozékok forgalmazása
 • Tisztítószerek forgalmazása
 • Konyhai mosogató és tisztítószerek forgalmazása
 • Személyi higiénia tervezése és termékek forgalmazása
 • Takarítási és higiéniai tervek készítése
 • Tanácsadás
 • Szerviz szolgáltatás

Hatékony és Gazdaságos

Termékeinket a takarítás minden területén hatékonyan és gazdaságosan tudják használni. Munkatársaink igény esetén segítséget nyújtanak a terület pontos felmérésében és elkészítik a szükséges eszközök listáját, illetve kiszámolják a pontos tisztítószer felhasználást. Amennyiben a terület igényli,javaslatot tesznek gépek típusára és fajtájára. Igény szerint vállaljuk, a személyzet betanítását illetve oktatását. Vállaljuk minden típusú takarítógép szervizelését szervizünkben illetve a helyszínen.

 

Kiemelt Márkáink

 

Írjon Nekünk

Kérjük. töltse ki az alábbi űrlapot! Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

  Segítségnyújtás

  Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, korábbi tevékenységük alapján szakmai körökben is jó hírnevet szereztek. Mint nevünkben is jelezzük, igyekszünk partnereink részére minden területen megfelelő termékeket és teljeskörű szolgáltatást nyújtani. Keressen minket bizalommal!

  Hétfő - Péntek

  Telephelyünkre hétfőtől-csütörtökig 8:00 és 16:00, pénteken 8:00 és 14:00 óra között bármikor ellátogathat. Felveheti velünk a kapcsolatot az itt található űrlapon, illetve a +36 1 226 3277-es telefonszámon keresztül. Kérdései / érdeklődése esetén tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére. Várjuk Önt üzletünkben a Nagytétényi út 106. szám alatt.