Global Clean ServiceGlobal Clean Service

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, korábbi tevékenységük alapján szakmai körökben is jó hírnevet szereztek. Mint nevünkben is jelezzük, igyekszünk partnereink részére minden területen megfelelő termékeket és teljeskörű szolgáltatást nyújtani.

FŐ PROFILJAINK

Takarítás- és Tisztítástechnika

Termékeinket a takarítás minden területén hatékonyan és gazdaságosan tudják használni. Munkatársaink igény esetén segítséget nyújtanak a terület pontos felmérésében és elkészítik a szükséges eszközök listáját, illetve kiszámolják a pontos tisztítószer felhasználást.

Amennyiben a terület igényli,javaslatot tesznek gépek típusára és fajtájára. Igény szerint vállaljuk, a személyzet betanítását illetve oktatását. Vállaljuk minden típusú takarítógép szervizelését szervizünkben illetve a helyszínen.

Global Clean Service Bt.

1222 Bp., Nagytétényi út 106.

Írjon Nekünk

globalservice@t-online.hu

Ügyfélszolgálat:

Füge Anikó /+36 1 226 3277

 

 

 

Írjon Nekünk

Kérjük. töltse ki az alábbi űrlapot! Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

    Segítségnyújtás

    Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, korábbi tevékenységük alapján szakmai körökben is jó hírnevet szereztek. Mint nevünkben is jelezzük, igyekszünk partnereink részére minden területen megfelelő termékeket és teljeskörű szolgáltatást nyújtani. Keressen minket bizalommal!

    Hétfő - Péntek

    Telephelyünkre hétfőtől-csütörtökig 8:00 és 16:00, pénteken 8:00 és 14:00 óra között bármikor ellátogathat. Felveheti velünk a kapcsolatot az itt található űrlapon, illetve a +36 1 226 3277-es telefonszámon keresztül. Kérdései / érdeklődése esetén tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére. Várjuk Önt üzletünkben a Nagytétényi út 106. szám alatt.